Із зали засідань Президії НАН України (26 листопада 2014 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• стан та перспективи
лазерної фізики й лазерних
технологій в Україні
(доповідач — член-кореспондент
НАН України Л.П. Яценко);
• про нагородження
відзнаками НАН України
та Почесними грамотами
НАН України і Центрального
комітету профспілки
працівників НАН України
(доповідач — член-кореспондент
НАН України В.Л. Богданов);
• кадрові та поточні питання.