Засідання Міжвідомчої ради з координації фундаментальних досліджень (3 грудня 2014 року) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Міжвідомчої ради з координації фундаментальних досліджень заслухали такі питання:
• про підсумки роботи Державного
фонду фундаментальних
досліджень у 2013 р. та попередні
результати роботи у 2014 р.
(доповідач — академік НАН
України В.П. Кухар);
• про погодження персонального
складу Ради Державного фонду
фундаментальних досліджень
(доповідач — академік НАН
України В.П. Кухар);
• про Основні наукові напрями
та найважливіші проблеми
фундаментальних досліджень
у галузі природничих, технічних
і гуманітарних наук національних
академій наук України на 2014—
2018 роки (доповідач — академік
НАН України Б.Є. Патон);
• формування національного
науково-інформаційного
простору: інтеграція та
кооперація зусиль бібліотек та
інформаційних центрів України
(доповідач — доктор історичних
наук В.І. Попик).