Синантропізація флори та рослинності — актуальна проблема сучасної ботаніки (XI Міжнародна наукова конференція Synanthropization of Flora and Vegetation) - Двірна, Т.С.; Протопопова, В.В.; Шевера, М.В. (Вісник НАН України, 2015)
11—13 вересня 2014 р. у м. Познань (Польща) відбулася XI Міжнародна наукова конференція Synanthropization of Flora and Vegetation, присвячена актуальним проблемам синантропізації флори та рослинності, інвазій неаборигенних рослин. 11—13 сентября 2014 г. в г. Познань (Польша) состоялась XI Международная научная конференция Synanthropization of Flora and Vegetation, посвященная актуальным проблемам синантропизации флоры и растительности, инвазий неаборигенных растений. 11—13 September 2014 in Poznań (Poland) was held XI International Scientific Conference Synanthropization of Flora and Vegetation, devoted to topical issues of synanthropization of flora and vegetation, invasion of alien plants.