Півстоліття в ім’я фармацевтики (до 75-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Черних) - Котвіцька, А.А. (Вісник НАН України, 2015)
5 січня 2015 р. виповнюється 75 років ректору Національного фармацевтичного університету, лауреату Державної премії України, доктору фармацевтичних наук, доктору хімічних наук, професору, члену-кореспонденту
НАН України Валентину Петровичу Черних. 2015 рік знаменний для Валентина Петровича ще й тим, що минає 50 років його науково-педагогічної та громадської діяльності і 35 років на посаді ректора.