Із зали засідань Президії НАН України (10 грудня 2014 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• радіолюмінесценція органічних
конденсованих середовищ:
фундаментальні аспекти
і застосування (доповідач —
доктор фізико-математичних
наук М.З. Галунов);
• наукові повідомлення молодих
учених НАН України
(доповідачі — кандидат наук
із соціальних комунікацій
Т.В. Симоненко; кандидат
фізико-математичних наук
С.С. Манько; кандидат фізико-
математичних наук С.М. Теус);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — член-
кореспондент НАН України
В.Л. Богданов);
• кадрові та поточні питання.