Іоноутворення метиленового блакитного на різних поверхнях - Габович, В.О.; Покровський, В.О. (Поверхность, 2011)
Отримано мас-спектри барвника метиленового блакитного на різних підкладках: на пористому титані, золоті, нанесеному на слюду, піролітичному та терморозширеному графіті. Вказано відмінності та спільні риси спектрів, а також особливості іоноутворення на терморозширеному графіті в порівнянні з іншими підкладками. Получены масс-спектры красителя метиленового голубого на разных подложках: на пористом титане, золоте, нанесенном на слюду, пиролитическом и терморасширенном графите. Показаны различия и общие черты в спектрах, а также особенности ионообразования на терморасширенном графите в сравнении с другими подложками. Mass-spectra have been studied of methylene dye on different substrates, namely, porous Ti, Au sputtered on mica, pyrolytic and thermally exfoliated graphite. The common features and differences in spectra were shown along with the peculiar properties of thermally exfoliated graphite.