Модели инновационного развития и трансфера технологических инноваций научных организаций - Никитин, Ю.А.; Рукас-Пасичнюк, В.Г. (Вісник НАН України, 2015)
На основе развития модели тройной спирали предложены модели инновационного развития и трансфера технологических инноваций научных организаций Украины. Обосновано, что процесс развития инновационной системы Украины существенно зависит от управления процессом трансфера инноваций научных организаций. На основі розвитку моделі потрійної спіралі запропоновано моделі інноваційного розвитку і трансферу технологічних інновацій наукових організацій України. Показано, що процес розвитку інноваційної системи України суттєво залежить від ефективного управління процесом трансферу інновацій наукових організацій. On the basis of the triple helix model the models of the innovative development and transfer of technological innovation of scientific organizations of Ukraine are proposed. It is proved that the process of development of the innovation system of Ukraine depends essentially on the effective management of transfer of innovation of scientific organizations.