Із зали засідань Президії НАН України (28 січня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • про результати виконання Цільової комплексної міждисциплінарної програми наукових досліджень НАН України з проблем сталого розвитку, раціонального природокористування та збереження навколишнього середовища (доповідач — академік НАН України В.П. Кухар); • біоактивні гетероциклічні системи (доповідач — доктор хімічних наук М.В. Вовк); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — член- кореспондент НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.