Осциляції електричних параметрів у плівках пониженої розмірності, обумовлені квантово-розмірним ефектом - Фреїк, Д.М.; Харун, Л.Т.; Юрчишин, І.К. (Поверхность, 2011)
Зроблено аналіз результатів дослідження осциляцій електричних параметрів у напівметалічних та напівпровідникових наноструктурах, які мають місце внаслідкок розмірного квантування спектру носіїв струму. Проанализированы результаты исследования осцилляций электрических параметров в полуметаллических и полупроводниковых наноструктурах, которые имеют место вследствие размерного квантования спектра носителей тока. Results of the study of oscillations of electrical parameters in semi-metallic and semiconductor nanostructures which take place due to the size quantization spectrum of the carriers have been analyzed.