Врахування економічних ризиків у сценаріях розвитку підприємств харчової промисловості - Ноженко, С.В. (Економічні інновації, 2015)
В статті обґрунтована вагомість врахування економічних ризиків при побудові різних сценаріїв розвитку на прикладі підприємств харчової промисловості. Доведена сутність економічних ризиків та необхідність їх оцінки. Визначені основні напрямки подолання загострень розвитку підприємств при побудові різних сценаріїв та проведена оцінка їх діяльності. In the article the importance of taking into account the economic risks in the construction of different scenarios on the example of the food industry. Proved the essence of economic risks and the need for their evaluation. The main directions of development of enterprises overcome relapse in constructing different scenarios and evaluated their performance.