Розвиток інноваційної інфраструктури підтримки малого підприємництва - Попова, А.О. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто стан розвитку інноваційної інфраструктури підтримки малого підприємництва в Україні. Визначено роль інноваційної інфраструктури у забезпеченні інноваційного розвитку і актуальні проблеми її формування. The state of development of innovation infrastructure to support small entrepreneurship in Ukraine was considered. The role of innovation infrastructure in providing the innovation development and the actual problems of its formation were determined.