Управління якістю праці на промисловому підприємстві - Світлична, В.Л. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто сутність поширених систем управління якістю праці на підприємстві, запропоновано схему концепції управління якістю праці на промисловому підприємстві в умовах «нової економіки». Essence of widespread control system by quality of labour is considered on an enterprise, the chart of conception of quality management of labour is offered on an industrial enterprise in the conditions of «еconomy of knowledge».