Система управління конкурентоспроможністю машинобудівного підприємства - Галелюк, М.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У статті проаналізовано особливості функціонування систем управління конкурентоспроможністю (КСП) у світі та Україні, — на прикладі машинобудівних підприємств. Рекомендовано застосування адаптивних стратегічно-орієнтованих систем управління КСП, для впровадження яких вироблено циклічний процес. В статье проанализированы особенности функционирования систем управления конкурентоспособностью (КСП) в мире и Украине, — на примере машиностроительных предприятий. Рекомендовано применение адаптивных стратегически ориентированных систем управления КСП, для внедрения которых произведен циклический процесс. In the article the main aspects of the competitiveness management system functioning in the world and Ukraine (on the example of the machine building companies) are analyzed. The usage of the adaptive strategic oriented competitiveness management system is recommended.