Маркетинговий підхід в управлінні підприємством - Єрьоменко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Вирішення проблем розвитку промислового виробництва в Україні пов’язано в першу чергу зі змінами структури виробництва продукції по вимогам ринку. Розвиток ринкових відносин зумовлює необхідність удосконалення методів і підходів до управління підприємством в сучасних умовах, що підтверджує необхідність застосування маркетингу в управлінській діяльності промислових підприємств. Решение проблем развития промышленного производства в Украине связано в первую очередь с изменениями структуры производства продукции по требованиям рынка. Развитие рыночных отношений предопределяет необходимость усовершенствования методов и подходов к управлению предприятием в современных условиях, что подтверждает необходимость применения маркетинга в управленческой деятельности промышленных предприятий. The decision of problems of development of industrial production in Ukraine is related above all things to the changes of pattern of production of goods for to the requirements of market. Development of market relations predetermines the necessity of improvement of methods and going near a management an enterprise in modern terms, that confirms the necessity of application of marketing for administrative activity of industrial enterprises. economy, market, methodology criteria.