Удосконалення класифікації витрат підприємства - Козаченко, Г.В.; Погорелов, Ю.С. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
У загальному розумінні класифікація є розподілом предметів, явищ та понять по класах, відділах, розрядах у залежності від їхніх загальних ознак. Класифікація витрат є їх систематизацією та групуванням для потреб управління витратами підприємства. В общем понимании классификация является распределением предметов, явлений и понятий по классам, отделам, разрядах в зависимости от их общих признаков. Классификация расходов является их систематизацией и группированием для потребностей управления расходами предприятия. In the general understanding classification is distributing of objects, phenomena and concepts on classes, departments, digits in dependence on their general signs. Classification of charges is their systematization and grouping for the necessities of management of enterprise charges.