Гравірувальні дошки чернігівської друкарні ХVІІ – ХVІІІ століть - Адруг, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Стаття присвячена гравірувальним мідним дошкам чернігівської друкарні ХVІІ –
ХVІІІ століть, які збереглися до наших днів. Статья посвящена гравировальным медным доскам черниговской типографии
ХVІІ – ХVІІІ столетий, которые сохранились до наших дней. The article is devoted to engraving copper plates of typography of Chernihiv ХVІІ – ХVІІІ
centuries, have saved to the present day.