Урахування конкурентоспроможності продукції в процесі ціноутворення - Корінєв, В. Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
З метою зміцнення економічного положення підприємства на ринку його підприємницька діяльність підприємства в умовах зростаючої конкурентної боротьби потребує постійної уваги до підвищення рівня якості продукції з урахуванням потреб і вимог споживачів. В даному разі обов’язково повинні враховуватися конкурентні переваги як самого підприємства, так і та його продукції. С целью укрепления экономического положения предприятия на рынке его предпринимательская деятельность предприятия в условиях растущей конкурентной борьбы нуждается в постоянном внимании к повышению уровня качества продукции с учетом потребностей и требований потребителей. В данном случае обязательно должны учитываться конкурентные преимущества как самого предприятия, так и и его продукции. With the purpose of strengthening of economic position of enterprise at the market of him entrepreneurial activity of enterprise in the conditions of growing competitive activity needs permanent attention to the increase of level of quality of products taking into account necessities and requirements of users. In this case the competitive edges of both enterprise must be taken into account necessarily and and to his products.