Житлове забезпечення мешканців Чернігова в 1943-1953 рр. як складова повсякденного життя - Баклажко, О. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті схарактеризовано рівень забезпечення населення Чернігова житлом у 1943–1953 рр. З’ясовано його вартість, рівень комфортності та якість будівництва. В статье охарактеризован уровень обеспечения населения Чернигова жильем в 1943-1953 гг. Выяснено его стоимость, уровень комфортности и качество строительства. The article describes the level of providing the population of the population of Chernihiv with housing in 1943-1953. It is found out the cost, level of comfort and quality of construction.