Чернігівський інститут народної освіти за часів керівництва С.І. Воробйова - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2014)
У статті мова йде про початковий етап радянського реформування педагогічної
освіти у м. Чернігові та роль у цьому процесі керівника Чернігівського інституту народної освіти С. І. Воробйова. В статье речь идет о начальном этапе советского реформирования педагогического
образования в г. Чернигове и роли в этом процессе руководителя Черниговского
института народного образования С. И. Воробйова. The article deals with the initial stage of a Soviet reforming of a teaching education in
Chernihiv and a role of Serhiy Vorobyov, the head of Chernihiv Institute of Public Education,
in this process.