Половець В. М., Голець В. В. Історія соціології. Курс лекцій - Гапоненко, Д. (Сiверянський лiтопис, 2014)
Рецензія на книгу: Половець В. М., Голець В. В. Історія соціології. Курс лекцій.
– Чернігів, 2014. – 422 с.