Із зали засідань Президії НАН України (25 лютого 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання:
• про підсумки виконання Програми
інформатизації НАН України
у 2010—2014 рр. (доповідачі —
академік НАН України П.І. Андон
і академік НАН України
А.Г. Загородній);
• аморфні та нанокристалічні
сплави для приладобудування
і енергоефективних технологій
(доповідач — доктор
фізико-математичних наук
В.К. Носенко);
• про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — член-
кореспондент НАН України
В.Л. Богданов);
• кадрові та поточні питання.