Постанови Загальних зборів НАН України (6 березня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
Постанови Загальних зборів НАН України: Постанова №1 "Про вибори дійсних членів (академіків) Національної академії наук України"; Постанова №2 "Про вибори членів-кореспондентів Національної академії наук України"; Постанова №3 "Про проект нової редакції Статуту НАН України".