Про підсумки діяльності Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України у 2009—2014 роках (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 11 березня 2015 р.) - Геєць, В.М.; Лібанова, Е.М.; Онищенко, О.С.; Жулинський, М.Г. (Вісник НАН України, 2015)
Виступи: академіка НАН України,
віце-президента НАН України,
голови Секції суспільних
і гуманітарних наук
НАН України В.М. Гейця; академіка-секретаря
Відділення економіки НАН України
академіка НАН України Е.М. Лібанової; академіка-секретаря Відділення
історії, філософії та права НАН України
академіка НАН України О.С. Онищенка; академіка-секретаря Відділення
літератури, мови та мистецтвознавства
НАН України академіка НАН України
М.Г. Жулинського.