Про підсумки діяльності Секції фізико-технічних і математичних наук НАН України у 2009—2014 роках (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 1 квітня 2015 р.) - Наумовець, А.Г.; Гриценко, В.І.; Булат, А.Ф.; Локтєв, В.М.; Шестопалов, В.М.; Рагуля, А.В. (Вісник НАН України, 2015)
Виступи: академіка НАН України,
віце-президента НАН України,
голови Секції фізико-технічних
і математичних наук
НАН України А.Г. Наумовця; директора Міжнародного
науково-навчального центру
інформаційних технологій та систем
НАН України та МОН України
чл.-кор. НАН України В.І. Гриценка; академіка-секретаря
Відділення механіки НАН України
академіка НАН України А.Ф. Булата; академіка-секретаря Відділення
фізики і астрономії НАН України
академіка НАН України В.М. Локтєва; академіка-секретаря
Відділення наук про Землю
академіка НАН України
В.М. Шестопалова; заступника директора
Інституту проблем матеріалознавства
ім. І.М. Францевича НАН України
чл.-кор. НАН України А.В. Рагулі.