Про підсумки діяльності Секції хімічних та біологічних наук НАН України у 2009—2014 роках (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 8 квітня 2015 р.) - Походенко, В.Д.; Гончарук, В.В.; Комісаренко, С.В.; Моргун, В.В. (Вісник НАН України, 2015)
Виступи: академіка НАН України,
віце-президента НАН України,
голови Секції хімічних
і біологічних наук НАН України В.Д. Походенка; академіка-секретаря
Відділення хімії НАН України
академіка НАН України В.В. Гончарука; академіка-секретаря
Відділення біохімії, фізіології
і молекулярної біології НАН України
академіка НАН України
С.В. Комісаренка; академіка-секретаря Відділення
загальної біології НАН України
академіка НАН України В.В. Моргуна.