Синтез, будова сольватокомплексів Pd (II) та їх низькотемпературне відновлення до наночастинок - Буряк, М.І. (Украинский химический журнал, 2009)
Cинтезованo сольватокомплекси Pd (II) у спиртах при 20 °С, за спектроскопічними даними охарактеризовано їх склад і будову. Синтезированы сольватокомплексы Pd (II) в спиртах при 20 °С и по спектроскопическим данным охарактеризованы их состав и строение. Pd (II) solvate complexes have been synthesized in alcohols at 20 °C, and their composition and structure have been characterized on the basis of spectroscopic data.