Структуроутворення в сумішах полівінілхлорид—поліуретановий еластомер - Малишева, Т.Л.; Головань, С.В. (Украинский химический журнал, 2009)
Досліджено вплив хімічної будови поліуретанових еластомерів на мікрофазову структуру і фізико-механічні властивості бінарних полімерних систем на основі полівінілхлориду в широкому діапазоні складів. Створені композиційні матеріали з підвищеними характеристиками міцності. Исследовано влияние химического строения полиуретановых эластомеров на микрофазовую структуру и физико-механические свойства бинарных полимерных систем на основе поливинилхлорида в широком диапазоне составов. Соданы композиционные материалы с повышенными характеристиками прочности. Influence of a chemical structure polyurethane elastomers on a microphase structure and physicomechanical properties of binary polymer systems based on polyvinylchloride are investigated. New composite materials with heightened strength characteristics are created.