Нові проблеми в теорії і практикці менеджменту - Андрушків, Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Роковини багаторічного Президента «ОСП Корпорація Ватра», заслуженного машинобудівника України, академіка АЕНУ Романа Юліановича Яремчука.