Графічний інтерфейс суперкомп'ютера на основі веб-технологій - Головинський, А.Л. (Управляющие системы и машины, 2010)
Описан графический интерфейс управления суперкомпьютером. Интерфейс имеет средства управления вычислительным процессом для пользователей и средства администрирования суперкомпьютера. Внедрен на суперкомпьютерах НАНУ в рамках программы развития грид-технологий в Украине. A graphical interface of the supercomputer management is described. The interface has the facilities of the computing process control for users and the administrative facilities of the supercomputer monitoring and management. The interface is implemented on supercomputers of NAS of Ukraine within the program of the -development of grid-technologies in Ukraine. Описано графічний інтерфейс управління суперкомп'ютером. Інтерфейс має засоби керування обчислювальним процесом для користувачів та засоби адміністрування суперкомп'ютера. Впроваджено на суперкомп'ютерах НАНУ в межах програми розвитку грід-технологій в Україні.