Дослідження інтересів підприємства щодо його економічної безпеки - Богдан, О.І.; Михайлюк, С.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Авторами проаналізовано сучасні підходи в дослідженні економічної безпеки, досліджено комплекс інтересів підприємства в системі його економічної безпеки, визначено основні критерії формування його інтересів. Авторами проанализированы современные подходы в исследовании экономической безопасности, исследовано комплекс интересов предприятия в системе его экономической безопасности, определенно основные критерии формирования его интересов. Authors are analyse modern approaches in research of economic security, the complex of interests of enterprise is investigational in the system of his economic security, certainly basic criteria of forming of his interests.