Про існування розв’язків рівняння Ляпунова на конусі - Бичков, О.С.; Іванов, Є.В. (Управляющие системы и машины, 2010)
Описаны условия существования квадратичной функции Ляпунова на конусе для применения в исследовании устойчивости линейных систем с переключением и гибридных автоматов. The conditions for the existence of a quadratic Lyapunov function on a cone are described for the switched system and hybrid automata stability investigation. Описано умови існування квадратичної функції Ляпунова на конусі для застосування в дослідженні на стійкість лінійних систем з перемиканням і гібридних автоматів.