Інноваційна діяльність підприємств та організацій як метод стабілізації економіки регіонів України - Андрушків, Б.М.; Кирич, Н.Б.; Погайдак, О.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто чинники, що впливають на економічну стійкість підприємства, класифіковано їх види. Конкретизовано мету інноваційної діяльності підприємства в умовах ринкових трансформацій, обґрунтовано вплив інновацій на його економічну ефективність, економічну та майнову безпеку тощо. Рассмотрены факторы, которые влияют на экономическую стойкость предприятия, классифицированы их виды. Конкретизирована цель инновационной деятельности предприятия в условиях рыночных трансформаций, обоснованно влияние инноваций на его экономическую эффективность, экономическую и имущественную безопасность и тому подобное. Factors which influence on economic firmness of enterprise are considered, their kinds are classified. The purpose of innovative activity of enterprise is specified in the conditions of market transformations, grounded influence of innovations on his economic efficiency, economic and property security and others like that.