Чернігівський інститут соціального виховання за директора М. А. Балицького (1929 – 1931 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського інституту
соціального виховання початку 30-х років ХХ ст. Мова йде про період управління вузом
М.А. Балицьким. Вниманию читателя предлагаются малоизвестные страницы истории Черниговского института социального воспитания начала 30-х годов ХХ ст. Речь идёт о периоде управления вузом М.А. Балицким. The little-known pages of a history of Chernihiv institute of a social upbringing in the
early 30th years of XX century are outlined in the article. This refers to a period of direction of
institute by Myhailo Balyts’kyi.