Святослав Святославович Воїнов (Сiверянський лiтопис, 2015)
16 грудня 2014 року на 72 році життя у Новгороді-Сіверському помер кандидат філологічних наук, відомий дослідник «Слова о полку Ігоревім», засновник музею цього легендарного історико-літературного
твору Святослав Воїнов.