Наближення спеціальними функціями визначення двох змінних з використанням дискретних даних - Литвин, О.М.; Ярмош, О.В. (Управляющие системы и машины, 2012)
Сформулированы и доказаны теоремы относительно свойств операторов приближения функции суммами определенного вида в норме для случая, когда заданы значения функции на системе точек. The theorems are formulated and proved concerning the properties of the approach of the function by the sums of the kind the norm for a case, when the values of the function on the system of points are specified. Сформульовано та доведено теореми відносно властивостей операторів наближення функції сумами визначеного вигляду в нормі для випадку, коли задано значення функції на системі точок.