Чисельна реалізація методу лінійних інтегро-диференціальних рівнянь для рівняння нестаціонарної теплопровідності з двома просторовими змінними - Литвин, О.М.; Лобанова, Л.С.; Залужна, Г.В. (Управляющие системы и машины, 2012)
Описано распространение метода конечных элементов решения нестационарной задачи теплопроводности с двумя пространственными переменными с использованием формул сплайн-интерполяции, построенных на основе сплайн-интерлинации функций для областей, ограниченных дугами известных кривых. Рассмотрен пример области, представляющей собой равностороннюю трапецию. The distribution of the method of finite elements for the decision of non-stationary task of heat-conducting with two spatial variables with the use of formulas of spline interpolation, which are built on the basis of spline interlineations of functions in case of curves arcs limited areas. The example of the area, which is isosceles trapezoid, is considered. Описано розповсюдження методу скінченних елементів розв’язання нестаціонарної задачі теплопровідності з двома просторовими змінними з використанням формул сплайн-інтерполяції, побудованих на основі сплайн-інтерлінації функцій для областей, обмежених дугами відомих кривих. Розглянуто приклад області, що є рівнобічною трапецією.