Методи таймерного шифрування - Скуратовський, Р.В.; Осадчий, Є.О. (Управляющие системы и машины, 2012)
Разработаны статистически ориентированные методы сжатия данных с применением нетрадиционного таймерного шифрования, используемые для текстов определенной отрасли знаний совместно со скоростными таймерными счетчиками. The statistically oriented methods of a data compression using a non-traditional timer encryption are developed. The methods are used for the texts of a particular branch of knowledges with speed timer counters. Розроблено статистично орієнтовані методи стиснення даних із застосуванням нетрадиційного таймерного шифрування, які використовуються для текстів визначеної галузі знань сумісно з швидкісними таймерними лічильниками.