Разработка поискового робота на Erlang - Вавилин, И.А.; Глибовец, А.Н.; Глибовец, Н.Н. (Управляющие системы и машины, 2013)
Описано использование преимуществ функционального языка программирования Erlang для построения распределенных вычислений в веб-среде на примере разработки поискового робота. This paper describes the advantages of using a functional programming language Erlang for building a distributed computing in the Web environment on the example of a search engine robot. Описано використання переваг функціональної мови програмування Erlang для побудови розподілених обчислень у веб-середовищі на прикладі розробки пошукового робота.