Семіотика поезії Майкла Ріффатерра - Полiкарпова, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2001)
У статті розглянуті деякі аспекти використання семіотичного методу в літературознавстві США,
аналізується семіотична теорія М. Ріффатерра