Системне уявлення щодо регуляторного митного режиму в умовах глобалізації зовнішньоекономічної діяльності - Осадча, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Метою статті є аналіз поняття режиму та визначення змісту регуляторного митного режиму в умовах поширення інтеграційних тенденцій та глобалізації. Розробка механізму формування регуляторного режиму зовнішньоекономічної діяльності. Вдосконалення класифікації митних режимів з врахуванням компонентів механізму регуляторного режиму зовнішньоекономічної діяльності. Целью статьи является анализ понятия режима и определения содержания регуляторного таможенного режима в условиях распространения интеграционных тенденций и глобализации. Разработка механизма формирования регуляторного режима внешнеэкономической деятельности. Совершенствование классификации таможенных режимов с учетом компонентов механизма регуляторного режима внешнеэкономической деятельности. The purpose of the article is an analysis of concept of the mode and determination of maintenance of the regulator custom mode in the conditions of distribution of integration tendencies and globalization. Development of mechanism of forming of the regulator mode of foreign economic activity. Perfection of classification of the custom modes taking into account the components of mechanism of the regulator mode of foreign economic activity.