Застосування математичних моделей тестів у комплекті дистанційної освіти «Вища математика» - Алєксєєва, І.В.; Гайдей, В.О; Диховичний, О.О.; Коновалова, Н.Р.; Федорова, Л.Б. (Математичні машини і системи, 2010)
У статті проінформовано про застосування дихотомічної і політомічної IRT-моделей в аналізі тестів комплекту електронних курсів з вищої математики, створених у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут». Статья информирует о применении дихотомической и политомической IRT-моделей в анализе тестов комплекта электронных курсов по высшей математике, разработанных в Национальном техническом университете Украины «Киевский политехнический институт». The report informs on the application dichotomous and polytomous IRT-models for the Item Analysis of the set of e-courses on higher mathematics designed by National Technical University of Ukraine "Kyiv Polytechnic Institute".