Особенности математической модели дискретного SM-преобразования - Мартынюк, Т.Б.; Хомюк, В.В. (Математичні машини і системи, 2010)
Проанализированы особенности линейной обработки векторных массивов данных на основе дискретного SM-преобразования. Предложена и исследована математическая модель дискретного SM-преобразования. Проаналізовано особливості лінійної обробки векторних масивів даних на базі дискретного SM - перетворення. Запропоновано та досліджено математичну модель SM-перетворення. The features of linear processing of vectorial data arrays on the basis of discrete SM - transformation are analysed. Mathematical model of discrete SM-transformation is offered and explored.