До ювілею Олександра Петровича Моці - Томашевський, А.П. (Археологія і давня історія України, 2010)
30 травня 2010 року виповнюється 60 років від дня народження відомого українського історика та археолога, члена-кореспондента НАН України, професора, завідувача відділу давньоруської та середньовічної археології Інституту археології НАН України — Олександра Петровича Моці.