Вивчення історії дослідження Білгорода Київського - Непомнящих, В.Ю. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена історії дослідження Білгорода Київського, де розглядаються результати,
проблеми та перспективи подальшого вивчення історії та археології давньоруського міста. Статья посвящена истории исследования Белгорода Киевского, где рассматриваются результаты,
проблемы и перспективы последующего изучения истории и археологии древнерусского города. The article is devoted to the history of research of
Belgorod Kievan, where results, problems and prospects
of subsequent study of history and archaeology
of the ancient Rus towns are considered in an effort to
study them in future.