Комбінований метод розпізнавання причини виникнення захворювання - Шкуліпа, О.В.; Рубльов, Б.В.; Шейман, Б.С. (Математичні машини і системи, 2011)
У роботі наведено підходи до побудови алгоритму розпізнавання причини виникнення захворювання. Запропоновано комбінований метод для визначення причини виникнення захворювання у хворого. Розглянуто роботу алгоритмів, що були використані, та їх покрокове застосування на практиці. Проведено оцінку можливості використання комбінованого методу на практиці. В работе представлены подходы к распознаванию причины возникновения болезни. Представлен комбинированный метод для определения причины возникновения болезни у больного. Продемонстрирована работа алгоритмов, которые были использованы, и их пошаговое применение на практике. Проведена оценка возможности ее использования для распознавания причины возникновения болезни. Approaches to construction for recognition algorithm of the causes of diseases are shown in the article. A combined method to determine the causes of disease at a patient are proposed. A work of algorithms which have been used in model is considered, and step-by-step application of the algorithms in practice is demonstrated. Possibilities of using this method in practice are estimated.