Біометричні технології ідентифікації людини. Огляд системи - Мороз, А.О. (Математичні машини і системи, 2011)
У статті розглянуті біометричні методи ідентифікації людини, їх розвиток та сучасне застосування. Наведені приклади розвитку біометричних систем та їх роль у світі інформаційних технологій. В статье рассмотрены биометрические методы идентификации человека, их развитие и применение в современном мире. Приведены примеры развития биометрических технологий и их роль в мире информационных технологий. Biometric methods of identification of a person with their development and application in the modern world are considered. Examples of the development of biometric systems and their role in the universe of information technologies are given.