Дослідження остеологічних матеріалів з давньоруських пам’яток на території України - Журавльов, О.П. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті дано опис стану вивчення остеологічних матеріалів з археологічних пам’яток часів
Київської Русі на території України. Наведено характеристику тваринництва та мисливства на цих пам’ятках. В статье описано состояние изучения остеологических материалов из археологических памятников времен Киевской Руси на территории Украины. Дана характеристика животноводства и охоты на этих памятниках. The paper describes state of investigations in a field
of osteology artifacts from Old Russ sites on the territory
of Ukraine. It is also defined animal husbandry
and hunting on this sites.