Монети в дослідженнях українських пам’яток XIV—XV ст. - Козубовський, Г.А. (Археологія і давня історія України, 2010)
Статтю присвячено використанню монет при датуванні середньовічних пам’яток. Проаналізовано широко розповсюджені монети: дати їх випуску, місця чеканки, ареали обігу, легенди. Статья посвящена использованию монет при датировании средневековых памятников. Проанализированы широко распространенные монеты: даты их выпуска, места чеканки, ареалы обращения, легенды. Paper is devoted to coins using in the field of the Middle Ages sites dating. Author analyzed prevailing coins — dates of issue, places of stamping, areal of currency and legends of coins.