Побудова сервісно-ресурсної моделі ІТ-сервисів авіаційного тренажера - Колісниченко, Р.А. (Управляющие системы и машины, 2014)
Рассмотрена методика построения сервисно-ресурсной модели ИТ-сервисов авиационного тренажера с учетом особенностей его предметной области. Приведено определение ИТ-сервисов с последующим построением ИТ-инфраструктуры обобщенного авиационного тренажера. The methodology of the service model IT-services creation of the aviation trainer is considered taking into account the features of the subject domain. The IT-services definitions with the following IT-infrastructure construction of the extended aviation trainer are given. Розглянуто методику побудови сервісно-ресурсної моделі ІТ-сервісів авіаційного тренажера з урахуванням особливостей його предметної області. Подано визначення ІТ-сервісів з подальшою побудовою ІТ-інфраструктури узагальненого авіаційного тренажера.