Дослідження дискретно-подійных систем з використанням технології Петрі-об'єктного моделювання - Стеценко, І.В. (Управляющие системы и машины, 2014)
Предложена технология использования программного обеспечения Петри-объектного моделирования систем для исследования дискретно-событийных систем. Технология основана на формализованном описании динамики функционирования элементов системы стохастической сетью Петри с многоканальными переходами. Программное обеспечение представлено java-библиотекой классов. The technology using the software of the Petri-object modeling systems for the study of the event-discrete systems. The technology is based on a formalized description of the dynamics of the elements of the system stochastic Petri nets with the multi-channel transitions. The software is presented with a java-class library. Запропоновано технологію використання програмного забезпечення з Петрі-об’єктного моделювання систем для дослідження дискретно-подійних систем. Технологія ґрунтується на формалізованому описі динаміки функціонування елементів системи стохастичною мережею Петрі з багатоканальними переходами. Програмне забезпечення подано java-бібліотекою класів.